Grå start på weekenden - men sol til sidst

Vejret bliver gradvist bedre i løbet af weekenden og kan ende med sol og temperaturer over 20 grader.

Fredag bliver en kedelig og grå dag med stor sandsynlighed for byger. Men langsomt bliver vejret bedre i løbet af weekenden, og søndag er der mulighed for at se en hel del sol.

- Fredag bliver det skyet, og vi får spredte byger i næsten hele landet. I hvert fald i den østlige del af Jylland og på øerne. Og der er også en mulighed for lokal torden i bygerne. Temperaturerne kommer til at ligge mellem 17 og 20 grader, hvor det bliver varmest i den vestlige del af Jylland, siger Martin Lindberg, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), tidligt fredag morgen til Ritzau.

quote

Søndag ser endnu bedre ud. Her regner jeg med, at det holder tørt, og der er også større chance for at se solen

Martin Lindberg, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut 

Lørdag begynder også ret skyet, og der er mulighed for enkelte byer lørdag morgen og lørdag formiddagen. Men op ad dagen kommer der tørvejr med lidt eller nogen sol mulighed for 21 grader.

- Søndag ser endnu bedre ud. Her regner jeg med, at det holder tørt, og der er også større chance for at se solen. Det bliver også lidt varmere søndag, hvor temperaturerne bliver mellem 19 og 22 grader, forudser Martin Lindberg, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI),.