TV der bevæger dig

Gråsten Plejecenter nomineret til CSR People Prize

02:05

1 af 2

Gråsten Plejecenter er nomineret til den prestigefyldte hæder, CSR People Prize. Det er en anerkendelse af plejecentrets indsats overfor personer, der står uden for arbejdsmarkedet.

Stort socialt ansvar og lavt sygefravær. Det er resultater Gråsten Plejecentrer kan glæde sig over, og nu får resultaterne også anerkendelse udefra.

Centret er en af tre virksomheder, der er nomineret til CSR People Prize 2012, - erhvervslivets hæderspris, som går til en virksomhed, der gør en særlig social indsats.

105 virksomheder har kandideret til prisen, der i år uddeles for 13. gang.

Dommerkomiteen bag prisen roser Gråsten Plejecenter for sit stærke samarbejde med det lokale jobcenter i arbejdet med at stille praktikpladser til rådighed for personer, der står uden for arbejdsmarkedet. Og for målrettet at arbejde mod, at praktikanterne efterfølgende bliver ansat.

- Vi ser det hele menneske, og vi mener, at alle er gode til noget, hvis de får lov til at vise det. At se en praktikant vokse som menneske er noget, der giver arbejdsglæde og stolthed på arbejdspladsen, siger plejehjemsassistent Dorthe Louise Dyveke Kristensen.

To ildsjæle er udpeget som nøglepersoner for praktikanterne, mens mange af de øvrige medarbejdere bliver efteruddannet som mentorer, for at sikre forståelsen for og sammenhængen i mellem de forskellige medarbejdergrupper.

Foruden at stille praktikpladser til rådighed gør plejecenteret også en stor indsats for at fastholde medarbejdere, som bliver ramt af sygdom eller en ulykke. Således er otte ud af centrets 60 medarbejdere ansat i fleks- eller skånejob.

Det bliver afgjort onsdag om Gråsten Plejecenter får prisen.

Prisen bliver uddelt under CSR Awards 2012 på Alsion i Sønderborg, hvor den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton er årets hovedtaler for de ca. 1.000 danske og internationale interessenter fra virksomheder, politik, organisationer og universiteter.

Læs mere på www.csrfonden.dk

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden