Gråt men lunt weekendvejr

Fredag, lørdag og søndag bliver det forholdsvis lunt. Først natten mellem mandag og tirsdag er der ifølge DMI udsigt til frostvejr.

Skyerne hænger lavt over den sydlige del af Danmark fredag morgen, og mange steder er der også diset og tåget.
 Weekenden bliver også til den grå side, hvor chancen for lidt sol er bedst i den nordlige del af Jylland.
 - De mange skyer holder dog også frosten fra døren både i dag- og nattetimerne. Først natten mellem mandag og tirsdag kan der komme noget frost, siger Trine Pedersen, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, fredag morgen til Ritzau.
 Nedbør er der ikke udsigt til i løbet af fredagen, hvor temperaturen kan komme op i nærheden af ti grader. Vinden vil være "let til frisk" fra vest. Ved kysterne vil vindpustene dog være noget kraftigere.
 Fredag aften kommer der fronter ind fra vest, og de giver lidt regn i løbet af aftenen og natten til lørdag. I de sydlige og østlige egne vil der først på lørdagen lokalt være byger, men derefter holder det tørt.
 Det milde vejr fortsætter med op til ti grader, og vinden vil igen tage pænt fat i kinderne.
 Lørdag aften skifter vinden om i nordvest.
 Søndag falder temperaturen et nøk til omkring otte grader, og vinden tager en smule til i forhold til fredag og lørdag. Efter en regnløs begyndelse på mandagen, kan der senere dukke byger op fra nordvest.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.