Grand Prix-vindere hjulpet på vej

To ud af fire vindere af Melodi Grand Prix-vindere har gjort brug af Trekantområdets talentudviklingsprogram Mobile Music.

Det er forsangeren Tim Schou og trommeslager Esben Svane, der sidste år benyttede sig af at være ung i Trekantområdet og muligheden for at søge legater via projektet Mobile Music på Engelsholm Højskole. Her gik de to fra august sidste år til og med jul på skolens sangskriverlinje og elektronikmusiklinje.

- For at kunne søge legaterne er det et krav, at man har talent og potentiale, og det må man sige, at de to har. Det var en fornøjelse at have dem begge to. Deres sange er velklingende og fortæller noget, og så brager de godt igennem, siger forstander Poul-Henrik Jensen fra Engelsholm Højskole.

Stolt forstander

Tim Schou og Esben Svane vandt som sagt årets danske Melodi Grand Prix i weekenden med deres band A Friend in London med sangen New Tomorrow.
- Vi er glade og stolte på deres vegne, siger Poul-Henrik Jensen.
Talentudviklingsprogrammet Mobile Music startede oprindeligt i august sidste år, som en pulje unge musikere fra Trekantområdet kunne søge legater fra til at udvikle deres talenter. Projektet er fra årsskiftet udviklet med endnu flere muligheder til de unge og med et stærkt samarbejde på tværs af kommunerne med de tre store spillesteder som hovedaktører.
Det er Trekantområdet Danmark, der står bag Mobile Music på tværs af de seks kommuner i Trekantområdet.