Gratis adgang til bundgyser

Den kriseramte fodboldklub i Aarhus, AGF, lukker folk gratis ind til nedrykningsslaget mod Sønderjyske på søndag. Det skal sikre AGF maksimal opbakning.

Klubben er dog så fair, at også udeholdets tilhængere kommer gratis ind. Og foreløbig har Sønderjyskes fanklub samlet til to busser.

- Men der er også en del, som kører selv derop, siger formanden for Sønderjyske Support, John Lauridsen, til TV SYD.

Med gratis adgang forsøger AGF at slå Sønderjyske med deres egne våben: Til Sønderjyskes seneste hjemmekamp var der gratis adgang ? og det gave tre point på kontoen og en placering over nedrykningsstregen.

AGF, der ligger sidst i Superligaen og har tabt ni kampe i træk, skal ubetinget bruge en sejr for at bevare håbet om at blive i den bedste række.

- Holdet har i hele foråret oplevet en fantastisk opbakning fra AGF's fans, en opbakning vi desværre ikke har kunnet leve op til resultatmæssigt, siger AGF's kommercielle direktør, Jørn Klinge, i en pressemeddelelse.

- Vi har stadig mulighed for at klare frisag i nedrykningskampen, og den chance vil vi jagte til det sidste - forhåbentlig med talstærk opbakning i ryggen. Derfor håber vi, at mange vil benytte sig af tilbuddet om fri entré.

- Med det her tiltag vil vi også gerne sige tak til vores mange loyale og engagerede fans for den flotte opbakning på både hjemme- og udebane i denne sæson, siger Jørn Klinge.

AGF har 29 point før de to afsluttende spillerunder. Viborg har 30 point på næstsidstepladsen, mens Sønderjyske er lige over nedrykningsstregen med 32 point.

Søndagens runde i superligaen afvikles med alle kampe på samme tidspunkt. Kampen i Aarhus sendes direkte på den mest sete sportskanal, TV3 Sport 1. Bare til orientering til dem, der ikke vil udnytte den gratis adgang til stadion.