TV der bevæger dig

Gravesen trækker i landsholdstrøjen igen - i 20 minutter

Thomas Gravesen er tilbage på et dansk landshold - denne gang som oldboy. Her ses han i sin sidste kamp som A-landsholdsspiller mod Island i 2006. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Ex-landsholdsspilleren Thomas Gravesen stiller atter op for Danmark - denne gang som oldboy.

Den tidligere Vejle-spiller, Thomas Gravesen, får comeback for det danske fodboldlandshold. Ikke som A-landsholdsspiller, men for oldboyslandsholdet. Og han skal kun regne med at få 20 minutter på banen som indskifter.

Det er lykkedes en anden tidligere A-landsholdsspiller og nuværende anfører for oldboyslandsholdet i fodbold, Stig Tøfting, at overtale 41-årige Gravesen til at stille op i Kerteminde i morgen fredag. Her spiller Danmark mod den lokale klub, der fylder 90 år, samt for at mindes den tidligere landstræner Richard Møller Nielsen og hans EM-triumf for 25 år siden, skriver tv3sport.dk.

- Han kommer til at spille 20 minutter, men starter ikke på banen. Han er i hård konkurrence med Stig Tøfting, Martin Jørgensen og Henrik Larsen, udtaler landstræner Per Andersen til Vejle Amts Folkeblad.

I truppen til kampen i Kerteminde forenes Gravesen med flere af sine tidligere klubkammerater i Vejle Boldklub. Både Peter Graulund, Kaspar Dalgas og John Sivebæk er nemlig også udtaget. 

Angrebs-duoen Graulund og Dalgas er godt kørende for tiden. De scorede begge hattrick i oldboyslandsholdets seneste kamp, som fandt sted for et par uger siden og blev vundet med hele 7-1.

Oldboys-landskampen spilles i Kerteminde fredag kl. 18.30.

Thomas Gravesen fik debut for det danske A-landshold i august 1998 på udebane mod Tjekkiet.

Billetter kan købes her. 60 kr for voksne og 20 for børn.

Thomas Gravesen

Alder: 41 år
Klubber: Vejle Boldklub, Hamburger SV, Everton FC, Real Madrid CF og Celtic FC
A-landsholdet: 66 kampe, 5 mål
Bopæl: Las Vegas, USA

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden