Gravesen trækker i landsholdstrøjen igen - i 20 minutter

Ex-landsholdsspilleren Thomas Gravesen stiller atter op for Danmark - denne gang som oldboy.

Den tidligere Vejle-spiller, Thomas Gravesen, får comeback for det danske fodboldlandshold. Ikke som A-landsholdsspiller, men for oldboyslandsholdet. Og han skal kun regne med at få 20 minutter på banen som indskifter.

Det er lykkedes en anden tidligere A-landsholdsspiller og nuværende anfører for oldboyslandsholdet i fodbold, Stig Tøfting, at overtale 41-årige Gravesen til at stille op i Kerteminde i morgen fredag. Her spiller Danmark mod den lokale klub, der fylder 90 år, samt for at mindes den tidligere landstræner Richard Møller Nielsen og hans EM-triumf for 25 år siden, skriver tv3sport.dk.

- Han kommer til at spille 20 minutter, men starter ikke på banen. Han er i hård konkurrence med Stig Tøfting, Martin Jørgensen og Henrik Larsen, udtaler landstræner Per Andersen til Vejle Amts Folkeblad.

I truppen til kampen i Kerteminde forenes Gravesen med flere af sine tidligere klubkammerater i Vejle Boldklub. Både Peter Graulund, Kaspar Dalgas og John Sivebæk er nemlig også udtaget. 

Angrebs-duoen Graulund og Dalgas er godt kørende for tiden. De scorede begge hattrick i oldboyslandsholdets seneste kamp, som fandt sted for et par uger siden og blev vundet med hele 7-1.

Oldboys-landskampen spilles i Kerteminde fredag kl. 18.30.

Thomas Gravesen fik debut for det danske A-landshold i august 1998 på udebane mod Tjekkiet.

Billetter kan købes her. 60 kr for voksne og 20 for børn.

Thomas Gravesen

Alder: 41 år
Klubber: Vejle Boldklub, Hamburger SV, Everton FC, Real Madrid CF og Celtic FC
A-landsholdet: 66 kampe, 5 mål
Bopæl: Las Vegas, USA