Gravid stjernespiller forlænger med mesterklub

Team Esbjerg-profilen Estavana Polman er gravid og skal føde sit og kæresten Rafael van der Vaarts barn mod slutningen af første halvår i 2017.

Team Esbjerg kan se frem til at undvære en af holdets allerstørste profiler i den kommende tid. Alligevel er samarbejdet netop blevet forlænget frem til og med sæson 2017-2018.

Angrebsstjernen er på fjerde sæson en vigtig del af Team Esbjergs spillemæssige identitet, og sportsligt kunne graviditeten dårligt komme på et mere kritisk tidspunkt. Om en måned spiller holdet sin første kamp i hovedrunden i Champions League, og mod nogle af Europas bedste klubhold er Estavana Polman en spiller med kvaliteter, der kan løfte holdet til et nyt topniveau. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Vi har kendt til Estavanas graviditet i nogle uger og glæder os på hendes vegne over, at hun venter sit første barn. Vi har i nogen tid været i dialog om en forlængelse af aftalen med hende og er meget tilfredse med, at Estavana har tilkendegivet, at hun ønsker at fortsætte i Team Esbjerg, siger sportschef Thomas Hylle.

Også cheftræner Lars Frederiksen har modtaget budskabet om Estavana Polmans kommende moderskab med blandede følelser. Som menneske glæder han sig, som træner ærgrer han sig.

quote

Først og fremmest er vi meget lykkelige over at skulle have et barn, og dernæst ser jeg meget frem til så hurtigt som muligt efter fødslen at vende tilbage på håndboldbanen

Estavana Polman, håndboldspiller Team Esbjerg.

- Fraværet af Estavana kommer på det værst tænkelige tidspunkt, og vi står nu over for et betydeligt sværere forår med anden halvdel af grundspillet og de afgørende kampe om medaljer i Primo Tours Ligaen samt hovedrunden i Champions League. Til gengæld glæder vi os til at se hende tilbage i en stærk udgave til den nye sæson, siger Lars Frederiksen.

Estavana Polman spillede en central rolle hos Hollands sølvvindere ved EM i Sverige i december, men har nu indstillet håndboldspillet i en periode.

- Først og fremmest er vi meget lykkelige over at skulle have et barn, og dernæst ser jeg meget frem til så hurtigt som muligt efter fødslen at vende tilbage på håndboldbanen og være klar til en ny sæson i Team Esbjerg, siger Estavana Polman, der holder jul med familie og venner i Holland og vender tilbage til Esbjerg efter nytår.

Rafael Van der Vaart spiller i øjeblikket i superligaklubben FC Midtjylland.