Grøn Koncert og Vorbasse Marked gav politiet travlt

Det lune vejr, alkohol og de mange mennesker til koncert og marked var en kombination, som gav politiet travlt natten til lørdag.

Sydøstjyllands Politi har haft rigeligt at se til natten til lørdag.

I Kolding indtog den grønne koncertkaravane byen, og med mere end 15.000 feststemte mennesker til Christopher, Rasmus Seebach og en række andre danske artister var der mange mennesker, der drog videre ned i Koldings natteliv efterfølgende.

Mod nordvest var der gang i festteltene på Vorbasse Marked, hvor der også er tradition for musik og alkohol i en tæt pardans ud på natten. Og begge steder har de mange, fulde mennesker givet anledning til, at politiet har haft bødeblokken fremme.

- Det er vel en kombination af de store arrangementer og det gode vejr, som har givet anledning til, at de mange mennesker er taget i byen. Det har i hvert fald gjort, vi har haft travlt, men vi har med held holdt uroen nede ved at udstikke nogle bøder, siger vagtchef Lars Grønlund ved Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

- Der har – som altid – været nogle, der skal skubbe til hinanden, og som er blevet lidt for fulde, så der har også været nogle, vi bare har sendt i detentionen, fortsætter vagtchefen.