Groft overfald i Horsens

Op til fire gerningsmænd overfaldt en ung mand i Horsens og sparkede ham flere gange i hovedet.

En 25-årig mand er natten til søndag blevet udsat for et groft overfald på Østergade i Horsens, da han cyklede hjem fra byen med en kammerat.

De to cykler forbi en større gruppe af personer og de bliver standset. Den 25-årige mand bliver derefter overfaldet af op til fire personer.

Gerningsmændene gennembankede den 25-årige mand og sparkede ham i hovedet, så han blev bevidstløs.

- De sparker ham temmelig mange gange, og vi betragter det som en grov voldssag, oplyser vagtchef, Kent Midtgaard Hansen fra Sydøstjyllands Politi.

Flere personer var vidner til det brutale overfald, og politiet blev hurtigt tilkaldt. Den unge mand blev herefter overført til skadestuen i Horsens
i bevidstløs tilstand.

- Det er så alvorligt, at lægerne skanner ham for at være sikre på, at der ikke er sket nogle skader i hjernen, siger Kent Midtgaard Hansen.

Det 25-årige offer er vågnet igen og har det efter omstændighederne godt.

Da flere vidner har givet detaljerede beskrivelser af gerningsmændene, er det lykkedes politiet at anholde en person på 17 år og en ung mand på 16 år.

Politiet er i øjeblikket i gang med at afhøre gerningsmændene, og efterforskningen skal nu vise, om flere personer var med til at sparke den 25-årige i hovedet.