Grovvare-gigant flytter hovedkontor til Jylland

Grovvareselskabet DLG flytter sit hovedkontor fra København til Fredericia. De første medarbejdere rykker til Jylland i 2018.

Cirka 300 medarbejdere ved DLG kan se frem til at møde ind på arbejde i en anden del af Danmark. Danmarks største grovvareselskab flytter sit hovedkontor fra København til Fredericia. Byggeriet står færdigt i 2020, og flytningen sker, fordi DLG ønsker at placere virksomheden mere centralt i Danmark og tættere på kunderne.

- Vi har i længere tid ønsket, at forretningen bliver samlet og kommer tættere på landbruget. Beslutningen om at lægge et nyt hovedkontor i Fredericia er et naturligt næste skridt, der vil skabe en stærkere forretning, siger Kristian Hundebøll, koncernchef i DLG, i en pressemeddelelse.  

Virksomheden har besluttet sig for at samle koncernen i Fredericia, og derfor kommer flytningen til at berøre cirka 200 arbejdspladser i det centrale København og cirka 100 arbejdspladser fra dele af DLG’s tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og Fyn samt DLG’s Kundecenter og datterselskaberne Vitfoss/Vilofoss.

DLG fortæller, at flytningen også sker, for at selskabet kommer tættere på deres nordtyske datterselskaber HaGe og Team.

- Vi ser det som en klar fordel at mindske den geografiske afstand mellem de forskellige dele af DLG-koncernen, siger Kristian Hundebøll.

Byggeriet vil starte i 2018 og stå færdigt i 2020. Flere afdelinger vil flytte ind i midlertidige lokaler i Fredericia i 2018.