Guldhammer satser på sejre i weekenden

Følg cykelløbet GP Himmerland Rundt 2017 direkte på TV SYD+. Vejle-baserede Team Véloconcept med den 28-årige vejlenser Rasmus Guldhammer i en favoritrolle stiller til start.

Der bliver kørt cykelløb denne weekend. Faktisk allerede fra i dag fredag dyster flere europæiske kontinentalhold om UCI-point i Himmerland - nærmere bestemt i Års, Viborg og Skive i GP Himmerland Rundt 2017.

Vejlensiske Rasmus Guldhammer og hans holdkammerater på Team Véloconcept begiver sig i dag til Års for at køre på grusveje og bakker omkring byen.

Guldhammer stiller til start lørdag og søndag, hvor feltet dyster i Viborg og Skive. I dag lader han holdkammeraterne om at konkurrere.

- Vi prøver at fordele kræfterne på holdet. Kun Alexander Kamp (regerende dansk mester) kører alle tre dage, fortæller Rasmus Guldhammer til TV SYD.

Guldhammer deltog senest i 2014, hvor han blev toer og treer de to første dage, men endte noget længere nede i rækkerne på sidstedagen.

- I år vil jeg ikke risikere at blive træt på tredjedagen, fortæller Vejle-rytteren, der mener, at formen er god for tiden efter en top-10 placering i sidste weekends Grand Prix Herning.

- På holdet går vi efter at vinde løbene. Vi er godt kørende med seks UCI-sejre i år allerede, siger han.

Cykelløbet sendes på TV SYD+ og vores Facebook-side fra 11.45-17.00 idag.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.