TV der bevæger dig

Guldsmed frygter for julehandel efter rambuk-tyveri

02:08

- Det tager tid inden vores facade, vinduer og nyt varelager er på plads og så er det nok desværre blevet jul, siger guldsmed Allan Kirk-Thomsen.

1 af 2

Guldsmed Allan Kirk-Thomsen frygter for, at han ikke får åbnet sin butik igen, inden julehandelen er forbi, efter det voldsomme rambuk-tyveri, som hans forretning på Kræmmergade 1 i Varde var udsat for natten til tirsdag.

Guldsmede har en del af deres salg i julemåneden, så det er en ærgerlig og rystet guldsmed, der syner de voldsomme skader i forretningen.

- Det tager tid inden vores facade, vinduer og nyt varelager er på plads og så er det nok desværre blevet jul, siger guldsmed Allan Kirk-Thomsen, der dog også har en butik i Blåvand, hvor han håber kunderne vil søge hen.

Guldsmede har en del af deres salg i julemåneden, så det er en ærgerlig og rystet guldsmed, der syner de voldsomme skader i forretningen, hvor rambuk-tyve har slået for fjerde gang på 10 år.

Guldsmedeforretningen var sikret med både gitter for vinduerne og pullerter i fortovet - men der var akkurat lige plads mellem to pullerter til at det lykkes tyvene i nat at køre ind i forretningen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden