Haahr: Salg fejret med mælk og juice

Olaf Haahr mener ikke, at der nogen fremtid for et lille, dansk benzinselskab. Og han vil ikke overlade sit selskab til sine teenage-børn, skriver Finans.dk.

Salget blev offentliggjort mandag formiddag ? og siden har journalisterne stået i kø for at få en kommentar. Også TV SYD.

Hør hans kommentar i udsendelsen 19:30.

Salget blev fejret på beskeden vis:

- Jeg sidder med et glas juice, et glas mælk og et stykke med roastbeef. Og så kommer børnene hjem om en halv time, så jeg har rigeligt at se til, siger Olaf Haahr til finans.dk.

Den 77-årige benzin-konge har i dag 43 anlæg i Danmark. Men det er slet ikke nok i fremtiden.

- Der kommer en europæisk energiunion, og jeg vil ikke lade mine børn være i den politisk inficerede branche - de er 15 år og nedefter. Hvad i himlens navn skal de der? siger Olaf Haahr videre.

Trods salget har den 77-årige Olaf Haahr ikke i sinde at lade sig pensionere. Det er 55 år siden, at han begyndte med at handle med olie og benzin. I 2004 solgte han sine dengang 27 tankanlæg til Statoil og indgik en konkurrence-klausul.

Da den udløb tre år senere lancerede han et nyt koncept med miljøvenlige, selvbetjente lavpris-anlæg, hvor man kun kan købe brændstof med kreditkort.

Salget forventes gennemført i løbet af andet kvartal 2015.