Håndboldtræner stopper i Ribe-Esbjerg

Cheftræner Nick Rasmussen stopper i Ribe-Esbjerg HH med øjeblikkelig virkning. Dårlig kemi mellem træner og spillere plus dårlige resultater angives som grund.

Sportschef Sune Agerschou siger:

- Nick har været en meget engageret og en faglig dygtig træner for os gennem tre år - og været en vigtig aktør for os i det samlede projekt på vej op. Efter en sæson, der ikke har levet op til forventningerne, og med den øjeblikkelige spillemæssige krise, har vi vurderet, at det var rigtigt at ændre nu - før nedrykningsslutspillet går i gang.

Nick Rasmussen er stolt over at have udviklet en række unge spillere. Han førte klubben op i håndboldligaen og i sidste sæson blev det til en 9.plads.

- Det afstedkom selvfølgelig forventninger om endnu mere, men vi har i år ikke præsteret på det sportslige niveau, vi havde håbet, siger han i en pressemeddelelse. I løbet af de sidste 2½ år har vi udviklet en række unge spillere, som jeg med stolthed i stemmen kan betegne som flyvefærdige ligaspillere. Det ændrer få måneders dårlige resultater ikke på.

Ribe-Esbjerg HH arbejder på at finde en midlertidig afløser for Nick Rasmussen.