Hårdt kvæstet efter kamp med røver

En 33-årig ansat i et Lidl-supermarked i Flensborg blev kørt ned af en bus og alvorligt kvæstet, da han sammen med en kollega forfulgte en røver.

Det skriver Flensborg Avis.

Episoden skete fredag formiddag, da en butikstyv blev taget på fersk gerning efter at have stjålet blandt andet cigaretter i Lidl-forretningen.

Efter at butikstyven var blevet afsløret, forsøgte flere ansatte at holde ham tilbage, indtil politiet nåede frem. Men den 32-årige gerningsmand slap fri ved at true med en kniv, og dermed udviklede butikstyveriet sig pludselig til røveri.
 
Røveren stak af på cykel, mens to af de ansatte jagtede ham til fods, og her overså den 33-årige Lidl-medarbejder en bus, der ramte ham frontalt.

Den 33-årige blev indlagt med alvorlige kvæstelser i hovedet og blev først senere meldt uden for livsfare, oplyser politiet.

I første omgang slap gerningsmanden væk, men han blev kort efter anholdt af politiet og bliver nu sigtet for røveri, skriver Flensborg Avis.
Episoden var blot en ud af den seneste tids mange tilfælde med forsøg på civile anholdelser i både Danmark og Tyskland.

Politiet advarer generelt mod at forsøge selv at anholde forbrydere, men der er alligevel stor ros fra politiets side, hver gang det lykkes.