Haderslev-kvinde tæt på at blive ramt af sten på motorvej

Nye stenkast fra motorvejsbro på Fyn ramte bilen foran hende.

Dorthe Kreiberg var på vej hjem fra Sjælland til Haderslev i nat, da bilen foran hendes blev ramt af sten, som blev kastet ned fra den samme motorvejsbro, hvorfra et stenkast sidste sommer kostede livet for en tysk kvinde og kvæstede hendes mand alvorligt.

- Vi var på vej hjem fra en dejlig dag på Sjælland, men det kunne have endt helt anderledes, skriver Dorthe Kreiberg på Facebook:

- Ved Odense V bliver en personbil foran os ramt af sten på 40 x 30 cm. - smidt ud fra en motorvejsbro!

quote

Jeg kunne have været død nu.

Rystet bilist - ramt af sten fra motorvejsbro - til Dorthe Kreiberg

Hun kører ind til siden, og umiddelbart efter kører en personbil og to lastbiler ind stenene.

Dorthe Kreiberg talte med chaufføren i den forreste bil, som blev ramt. Han var dybt rystet og fortalte, at han i mørket lige nåede at se en sten falde, før der lød et brag i bilen og airbag’en blev udløst.

Ingen mennesker kom til skade, men det var et tilfælde. Som den rystede chauffør sagde til Dorthe Kreiberg:

- Jeg kunne have været død nu.

Det skal stoppes nu, inden det går helt galt, skriver Dorthe Kreiberg på sin Facebookprofil og tilføjer til TV SYD:

- Motorvejsbroen ved Rødekro er blevet sikret. Der er sat et ekstra jerngitter på, det er to-tre meter højt. Det kunne de gøre i løbet af få dage fra tirsdag til fredag, hvorfor kan de ikke også gøre det på andre motorvejsbroer? Nu er jeg begyndt at kigge på broerne, når jeg kører på motorvejene, og det er jo ikke optimalt. Jeg skal jo have blikket på motorvejen, når jeg kører. Se nu at komme i gang, siger Dorthe Kreiberg.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.