TV der bevæger dig

Haderslev-stafet indstillet til global pris

Stafet for Livet i Haderslev blev i september sidste år Europas største udendørs stafet med 5511 deltagere og et overskud på over 1,2 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse. Haderslev-stafetten er nu indstillet til en global pris, der uddeles blandt de cirka 6000 stafetter, som bliver arrangeret i 24 lande verden over.

Prisen ? The Spirit of Relay Event Award ? uddeles hvert år til en stafet, der på verdensplan har skilt sig ud ved at engagere frivillige, sponsorer, fightere (tidligere og nuværende kræftpatienter) i et fællesskab, hvor man fejrer håbet. Bag prisen står organisationen Global Relay for Life, der med over 5 milliarder amerikanske dollar i årligt indsamlede midler er verdens største indsamlings-aktivitet i kampen mod kræft.

- Vi er meget begejstrede over indstillingen. Vi har skabt en stafet, som binder lokalområdet sammen i kampen for de deltagende fightere og andre kræftramte, så mange flere kan overleve den modbydelige sygdom, siger Asta Freund, næstformand i styregruppen bag Stafet for Livet i Haderslev.

Der er allerede nu tilmeldt 50 hold til årets stafet i Haderslev, der finder sted 5. og 6. september. Stafet for Livet er kommet til Haderslev på initiativ af Haderslev Kommune, Kræftens Bekæmpelses lokalforening og JydskeVestkysten.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden