Hærvejen som motionsarena

1300 mennesker omdannede i weekenden den historiske Hærvej til en motionsarena. Hærvejsløbet blev en succes. Næste år flyttes arrangementet til sidste weekend i juni - sammen med Hærvejsmarchen.

300 løbere gennemførte de sidste 10 kilometer ind mod Viborg - og ca. 60 løbere deltog på mere end tre etaper på strækningen fra Flensborg til Viborg. Og søndag kørte - som omtalt i TV SYD søndag - 900 cykelryttere strækningen.

Løbsleder for Hærvejsløbet, Flemming Johannsen, er meget tilfreds med afviklingen af årets Hærvejsløb,. Han sender en stor tak til de mange frivillige, der var med til at gøre løbet til en succes:

- Lokale idrætsforeninger stod for depoterne op langs ruten. Og jeg må sige, at det gik helt efter planen. Både løbere og ryttere blev serviceret til punkt og prikke, og det var sjovt at se, at der på nogle af depoterne var egnsspecifikke retter til deltagerne, fortæller Flemming Johannsen.

Hærvejsløbet holdes igen næste år. Dog flyttes løbsdagene, så etapeløbet afvikles fredag-lørdag, mens cykelløbet afvikles lørdag.

Samtidig flytter løbet weekend, så det afvikles i den sidste weekend i juni, samme tidspunkt som Hærvejsmarchen.