TV der bevæger dig

Halvvejs i ultraløb fra grænsen til Skagen

00:45

1 af 2

Lørdag kastede 30 løbere sig ud i Danmarks længste og hårdeste etapeløb ? fra Rudbøl til Skagen. 525 kilometer langs Vestkysten på seks dage. I dag var de nået halvejs.

Navnet på løbet skulle være DUUL?tra-Race.

- Vi vil jo gerne lave noget der kræver noget helt særligt af deltagerne, og da denne ide kom på bordet, var vi alle begejstret, forklarer Thomas Madsbjerg fra DUUL og tilføjer: Et etapeløb, hvor løberne går all-in, altså ikke har mulighed for blot at tage en etape eller to, giver løbet den helt særlige ultraløber ånd.

En af løbets idemænd er Lars Mose fra Horsens. Han er selv en af de 30 løbere. I dag passerede de Bovbjerg fyr, hvor TV Midt/Vest mødte dem.

- Det er jo et etapeløb, så vi løber efter klassementet, så den DUUL'e førertrøje synes at være det helt rigtige betegnelse for netop den førende løber, siger Lars Mose.

- Vi syntes, i lighed med de store cykelløb, at der skulle uddeles flere trøjer. Nu da det er begrænset med bjerge på ruten, har vi opfundet vores egen trøje, kammeratskabstrøjen. En trøje, der stemmes om hver aften, når alle er kommet i mål, og som skal gå til den, der har vist særligt godt kammeratskab under turen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden