TV der bevæger dig

Hamborg er klar til at kapre kunder fra Billund

09:38

Shedule board of an airport with some flilghts to Gremany

1 af 2

Billund bliver den store taber i kampen mellem Ryanair og den danske fagbevægelse. Den store nordtyske lufthavn i Hambarg er klar til at overtage passagererne, som forsvinder med Ryanair.

- Ryanairs lukning vil have en effekt. Det er passagerer, som så vil søge mod andre lufthavne - først og fremmest Hamborg og København, siger Katja Bromm, der er pressetalskvinde for lufthavnen i Hamborg.

Hun regner med, at Billund Lufthavn vil forsøge at kompensere for tabet, men siger ellers til de danske passagerer, at de er velkomne i Hamborg.

- Vi har i forvejen mange danske gæster, og de ruter, som bliver nedlagt, bliver også betjent fra Hamborg med lavprisselskaber som Easyjet og Germanwings, siger Katja Bromm til Flensborg Avis.

I modsætning til i Danmark har den tyske storlufthavn ikke problemer med fagbevægelsen. Ryanair har i forvejen to ruter fra Hamborg, til Lissabon og Porto, og flere er ifølge Katja Bromm velkomne.

- Vi er altid åbne i forhold til nye ruter, så vi kan betjene vores kunder bedst muligt, siger hun og inviterer Ryanair til at ringe til Hamborg.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden