Han sagde farvel til motorvejen

Niels Jørgen Larsen sagde mandag farvel til den nye motorvej nord for Vejle. Han har været med til at bygge den nye vej, siden de første streger blev sat for 8 år siden.

Så projektleder Niels Jørgen Larsen tager sig god tid, da TV SYD mandag formiddag var med ham på den endnu biltomme motorvej. Og selv for en erfaren motorvejsbygger er det en særlig dag, når snoren klippes.

- Det er dejligt. Det er en god belønning efter flere års projekt og anlæg. Og det er først og fremmest glæde over, at vi har fået en god vej.

Det nye stykke motorvej har ifølge Niels Jørgen Larsen gode linier, og vejen ligger godt i landskabet.

- Godt nok har der været udfordringer med lerjord og vandtryk undervejs, men for det meste, så har det været lige ud af landevejen at bygge den nye motorvej., konstaterer han.

Niels Jørgen Larsen er ikke så meget for at give den nye veje karakter. Men det vil nogle af hans kolleger, som TV SYD mødte ude på vejen. Mads Høg, vejudstyrskoordinator, siger:

- Jeg vil give den tæt på 10!

For Niels Jørgen Larsen venter nye motorvejsbyggerier på Sjælland. Og skulle projektlederen komme til at savne de 14 kilometer, så er det ikke noget problem.

- Så kan jeg jo altid køre et smut herned.