Har brændt fem ud af seks straffespark

Sønderjyske-angriber fatter ikke, hvordan det er lykkedes holdet at brænde fem ud af seks straffespark. Søndag skete det igen.

Sønderjyske burde ifølge angriber Tommy Bechmann være sikker Superliga-nedrykker med tanke på klubbens komplekser.

Sønderjyske er ikke kun skidt kørende på hjemmebane, hvor holdet kun har vundet to ud af 14 kampe i denne sæson. Sønderjyderne er også Superligaens dårligste til at score på straffespark.

Superligarekord?

I søndagens 3-0-sejr på Brøndby Stadion brændte holdet fra 11-meterpletten for femte gang af seks mulige i denne sæson.

- Er det ikke superligarekord, vi har lavet nu? Det er sgu godt klaret at brænde så mange straffespark, og når man også tænker på vores dårlige hjemmebanestatistik, så er det utroligt, at vi ikke er rykket ned, siger Tommy Bechmann med et grin.

Ikke slut endnu

Nicolai Madsens straffesparks-afbrænder fik nemlig ikke nogen konsekvenser i den sikre udesejr mod Brøndby, hvor Bechmann scorede til 1-0 umiddelbart efter pausen.

- Vi gør det jo godt ud over straffesparkene.

- Men det kan godt blive et mentalt problem for os på et tidspunkt, når vi bliver ved med at brænde. Næste gang vil jeg gerne tage vores straffespark. Jeg håber, at jeg får lov til at prøve lykken, siger angriberen.

Sejren over Brøndby betyder, at Sønderjyske nu har tre point ned til netop Brøndby samt Silkeborg og AC Horsens, der er de tre mandskaber, som er i størst fare for at rykke ud af Superligaen lige nu.

- Nu har vi tre points forspring og en bedre målscore, som også kan få betydning. Men det er ikke slut endnu. Vi skal ud og vinde igen i næste uge, så vi kan få noget ro på.

- Nedrykningskampen kommer sikkert til at foregå lige til sidste spillerunde, hvor vi har FC København på udebane, og der har vi ikke i sinde at have for meget pres på os. Vi vil gerne have lukket det inden, siger Bechmann.