TV der bevæger dig

Har du 3,5 mio. kroner? Så kan du købe dig et rådhus

Rådhuset i Løgumkloster. Det kan blive dit for den nette sum af 3,5 mio. kroner.

Nu bliver rådhuset i Løgumkloster sat til salg. På det lukkede møde tirsdag aften besluttede Kommunalbestyrelsen at udbyde bygningen på Rådhusstræde til salg i offentligt udbud med en mindstepris på 3,5 mio. kr.

- Selv om vi samler de administrative funktioner i Tønder, kommer der ikke til at stå tomme rådhusbygninger rundt omkring. Rådhusene i Skærbæk og Toftlund bliver fremover anvendt til sundhedshuse, og nu sikrer vi, at der også fortsat vil være aktivitet i rådhuset i Løgumkloster, siger borgmester Laurids Rudebeck i en pressemeddelelse.

Fakta

Rådhuset er oprindelig bygget som skole i 1904. Ved kommunesammenlægningen i 1970 blev ejendommen bygget om til rådhus for den nye Løgumkloster Kommune.

Bygningen er udvidet i 1982 og 1997. Bygningens samlede areal er på 2.695 m2. Grundarealet er på 5.230 m2.

Kommunen har fået en henvendelse fra en privat investor, der ønsker at overtage rådhusbygningen i Løgumkloster. Men kommunen kan ikke bare sælge, men skal udbyde ejendommen til salg som offentligt udbud, hvor alle interesserede kan give tilbud på køb af ejendommen.

- Men vi ønsker sikkerhed for, at bygningen bliver anvendt til nye aktiviteter, og derfor kommer det også til at indgå som et krav i udbudsmaterialet, at tilbudsgiverne skal angive en plan for ejendommens fremtidige anvendelse, oplyser borgmesteren.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden