TV der bevæger dig

Har du 3,5 mio. kroner? Så kan du købe dig et rådhus

Rådhuset i Løgumkloster. Det kan blive dit for den nette sum af 3,5 mio. kroner.

Nu bliver rådhuset i Løgumkloster sat til salg. På det lukkede møde tirsdag aften besluttede Kommunalbestyrelsen at udbyde bygningen på Rådhusstræde til salg i offentligt udbud med en mindstepris på 3,5 mio. kr.

- Selv om vi samler de administrative funktioner i Tønder, kommer der ikke til at stå tomme rådhusbygninger rundt omkring. Rådhusene i Skærbæk og Toftlund bliver fremover anvendt til sundhedshuse, og nu sikrer vi, at der også fortsat vil være aktivitet i rådhuset i Løgumkloster, siger borgmester Laurids Rudebeck i en pressemeddelelse.

Fakta

Rådhuset er oprindelig bygget som skole i 1904. Ved kommunesammenlægningen i 1970 blev ejendommen bygget om til rådhus for den nye Løgumkloster Kommune.

Bygningen er udvidet i 1982 og 1997. Bygningens samlede areal er på 2.695 m2. Grundarealet er på 5.230 m2.

Kommunen har fået en henvendelse fra en privat investor, der ønsker at overtage rådhusbygningen i Løgumkloster. Men kommunen kan ikke bare sælge, men skal udbyde ejendommen til salg som offentligt udbud, hvor alle interesserede kan give tilbud på køb af ejendommen.

- Men vi ønsker sikkerhed for, at bygningen bliver anvendt til nye aktiviteter, og derfor kommer det også til at indgå som et krav i udbudsmaterialet, at tilbudsgiverne skal angive en plan for ejendommens fremtidige anvendelse, oplyser borgmesteren.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden