TV der bevæger dig

Harreslev-skole på hårdt arbejde inden finale

Billede fra en tidligere finale i Smart-Parat Svar konkurrencen. Arkivfoto. Foto: TV SYD

6. klassen på Harreslev Danske Skole i Sydslesvig, er netop nu i fuld sving for at forberede sig til regionsfinalen i Smart-Parat-Svar.

Det handler om paratviden, når de danske 6. klasser igen i år kæmper om at blive landets klogeste i konkurrencen Smart-Parat-Svar. Men en af skolerne, der har kvalificeret sig til regionsfinalen i Vejle, ligger slet ikke inden for landets grænser. Den ligger nemlig i Harreslev i Sydslesvig.
Harreslev Danske Skole, har i år kvalificeret sig til regionsfinalen i konkurrencen, og holdet, der består af fem elever, er derfor i disse dage i gang med at forberede sig til konkurrencen. En konkurrence, hvor det almindeligvis er en fordel at have sin daglige gang i det danske.

I alt deltager 12 skoler fra TV SYDs område i regionsfinalen d. 13. januar, hvor vinderklassen går videre til landsfinalen og vinder en tur til Universe.
TV SYD+ sender direkte fra regionsfinalen d. 13. januar klokken 13:30. Men vil du allerede i dag blive klogere på konkurrencen og de Sydslesvigske deltagere, så se med når Naboer besøger Harreslev Danske Skole. Det er på TV SYD+ klokken 15:00, 19:55 og 22:40.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden