TV der bevæger dig

Hattrick-scorer drømmer om spænding

00:28

Esbjergs populære fodboldspiller Anders Dreyer scorede søndag hattrick mod Silkeborg. Nu er Esbjerg i Superligaen, hvor han håber at kunne lave spænding. Video: John Melin, TV SYD

Søndag var Anders Dreyer en populær spiller i Esbjerg, da han scorede hattrick mod Silkeborg. Dermed er Esbjerg nu i Superligaen.

Med en euforisk stemning på Royal Blue Arena i Esbjerg kæmpede Esbjerg sig søndag tilbage i Superligaen. 

Anders Dreyer sendte med sine tre mål mod Silkeborg Esbjerg i Superligaen. Allerede her dagen derpå drømmer han om mere.

Som hold ser frem vi til en Superliga-sæson, hvor vi forhåbentligt kan lave noget spænding.

Anders Dreyer, fodboldspiller, Esbjerg 

- Jeg forventer, at vi som hold kan være med til at spille godt fodbold i Superligaen. Som hold ser frem vi til en Superliga-sæson, hvor vi forhåbentligt kan lave noget spænding, så det glæder vi os til, siger Anders Dreyer til TV SYD.

Men først skal gårsdagens kamp og gode resultat lige fordøjes. 

- Det er stadig ikke helt gået op for én, at vi nu er i Superligaen. Men det er en dejlig følelse. Vi fik hygget os i går og fejret det, så det er bare en helt fantastisk følelse lige nu, siger Anders Dreyer. 

Sådan en følelse er ganske god at gå på ferie med, som Esbjerg-holdet nu får lov til. Frem til den 18. juni kan spillerne få lov til at slappe af og nyde gårsdagens succes. 

- Det bedste ved kampen i går var, at vi kunne give vores fans en sejr og en oprykning til Superligaen, siger han. 

Læs også Borgmester: Esbjerg i Superligaen betyder rigtig meget

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu