Havneformand i Vejle trækker sig efter samarbejdsproblemer

Formanden for Vejle Havn, Folmer Kristensen (DF), trækker sig efter samarbejdsproblemer med næstformand Jens Hansen.

Problemerne bliver ved med at dukke op på Vejle Havn.

Efter problemer med bilagsrod, private køb på havnens regning og sager om inhabilitet, er det nu samarbejdsvanskeligheder mellem formanden for Vejle Havn, Folmer Kristensen (DF), og næstformand Jens Hansen, som fører til, at Folmer Kristensen trækker sig kun få måneder efter, han overtog sædet fra Torkild Christensen.

- Det handler i al sin enkelthed om, at Venstre har sat en næstformand ind, som jeg ikke kan samarbejde med. Det er alvorlige samarbejdsproblemer, og jeg kan ikke bestemme, hvem de vælger, siger Folmer Kristensen (DF) til TV SYD.

Folmer Kristensen oplyser til TV SYD, at det ikke er en langvarig konflikt, som ligger bag Folmer Kristensens beslutning, men ellers ønsker han ikke at gå nærmere ind i detaljerne i konflikten, der altså ligger bag de alvorlige samarbejdsproblemer.

- Jeg er sikker i min sag, så der har ikke været behov for en lang betænkningstid. Vi er nået til kanten, og den er nu overskredet på det rent menneskelig plan, siger Folmer Kristensen (DF).

Ifølge Folmer Kristensen så bliver problemerne dog ikke på havnen. DF ønsker nemlig ikke at samarbejde med Venstre i byrådet.

- Vi stopper samarbejdet med Venstre. Det handler ikke om hvad de tænker og tror, men hvordan de handler. Og derfor går vi (DF i Vejle Byråd) ud og markerer, at de skal tænke sig om og vise respekt for deres samarbejdspartnere, siger Folmer Kristensen til TV SYD.

Det er endnu ikke lykkedes TV SYD at få en kommentar fra hverken næstformanden for Vejle Havn, Jens Hansen, eller Venstre i Vejle Byråd.