Hedensted fik 0-0 mod Brøndby

Hedensteds nyoprykkede jyllandsseriehold formåede foran 1468 tilskuere at spille 0-0 mod bronzevinderne Brøndby IF fra Superligaen.

Resultat var en følge af godt forsvarsspil og en helt fantastisk præstation af målmand Simon Guldhammer, ifølge Hedensted IF's hjemmeside.

Hedensted havde travlt med at forsvare sig og kom kun til enkelte chancer i løbet af kampen.

I pausen blev Michael Krohn-Dehli og Mikkel Thygesen sendt til opvarmning, og fra starten af anden halvleg kom de ind og øgede tempoet i kampen, hvor Thomas Rasmussen noterede sig for flest afslutninger - og den største misser, da han hamrede bolden knaldhårdt ind på stolpen.

I anden halvlegs sidste 10 minutter var der massivt pres mod Hedented-målet, så da dommeren fløjtede opgøret af, brød jublen løs på stadion.