Hedensted henter igen unge studerende hjem til jul hos familien

Hedensted Kommune gentager sidste års succes med at hente unge studerende hjem til jul i familien fra de store uddannelsebyer og sender julebusser til Aalborg, Aarhus, Odense og København.

23. december er  Store Hjemrejsedag i hele Danmark - og her indsætter Hedensted Kommune to busser, som henter kommunens unge hjem fra Aalborg, Aarhus, Odense og København, så de kan holde juleferien i Hedenstederne - tæt på familie og venner.

Er du ung og kommer fra en af byerne i Hedensted Kommune, kan du på en nem,  hyggelig og gratis måde blive transporteret (næsten) ”hjem til døren”. 

Hedensted Kommune giver igen i år en ekstra julegave til unge studerende. Se her indslaget fra sidste jul om turen i julebussen hjem til Hedensted.

Julebusserne blev for første gang sendt ud og hente studerende hjem sidste år før jul og er et led i Hedensted Kommunes markedsføring som bosætningsområde, der "sælger" alle kommunens byer som "Hedenstederne".

Julebusserne er dekoreret med Hedenstedernes logo og fungerer også som en form for rullende reklamesøjler, når de den 23. december kører på de julefyldte motorveje.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.