Hedensted Skole vandt Skills Stafetten

Hedensted Skole har vundet Skills Stafetten – DM i Skills for 8. klasser. De er dermed Danmarks bedste 8. klasse-elever til at løse opgaver, der kræver praktisk håndelag – og ikke mindst samarbejdsevner.

Skills Stafettens discipliner har alle sit udspring i de forskellige erhvervsuddannelser, og eleverne fredag konkurrerede i blandt andet hjulskift, at folde servietter, at piske æggehvider, at samle kobberrør, at lægge mursten i mønster og at klæde mannequindukke på.

Skills Stafetten afholdes i Aalborg i forbindelse med DM i Skills i  Aalborg, hvor elever og lærlinge i disse dage konkurrerer om at blive de bedste inden for deres fag. Du kan følge DM i Skills lørdag formiddag på TV SYD + og kan gense det søndag aften kl. 19,55.

 Helena Bennekou Jessen, Sigurd Seindal Krabbe og Rasmus Krabsen Kloster vandt både den indledende runde og semifinalen suverænt. I finalen var de helt overlegne og måtte vente næsten seks minutter på at nr. 2 blev færdige. 

- Det har været vildt sjovt og nervepirrende – og nogle sjove konkurrencer, siger de tre glade vindere.

De tre vindere havde hele deres klasse med til Aalborg, som var et trofast heppekor hele vejen igennem. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.