TV der bevæger dig

Hele fire håndværkerbiler stjålet

Den hvide VW Crafter med registreringsnr. BF 88.544 blev fundet i går og er nu tilbage hos Støtek. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

De fire stjålne biler er alle forsynet med Støtek-logo.

1 af 2

Hele fire håndværkerbiler fyldt med værktøj er blevet stjålet på en gang ved et indbrud på Vojens-virksomheden Støtek.

Mandag morgen måtte de ansatte hos Støtek i Vojens gnide sig i øjnene en ekstra gang, da de havde lukket sig ind på deres arbejdsplads. Fire af virksomhedens håndværkerbiler var væk, og hele firmaet var rodet igennem.

Ud over de fire bilers eget indhold af værktøj, så var der stjålet masser af udstyr og værktøj fra værkstedet og læsset på de fire kassevogne.

Indbruddet er sket mellem klokken 18.30 søndag og 05.34 mandag morgen, hvor det blev opdaget.

Læs også Ærgerlig direktør efter tyveri af fire håndværkerbiler og dyrt værktøj

Der er tale om tre hvide og en enkelt blå håndværkerbil - og alle forsynet med Støtek-logo: Hvid Mercedes Vito med registreringsnr. BE 78.856,  hvid VW Crafter med registreringsnr. BF 88.544, hvid VW Transporter med registreringsnr. AB 43.447 - og en blå VW Transporter med registreringsnr. TV 92.330.

I første omgang var der ingen spor af de forsvundne biler - men nu er den hvide VW Crafter med registreringsnr. BF 88.544 dukket op.

- Varebilen er fundet forladt og tømt på Årøsund Havn. Vi mangler stadig de tre andre biler, så hvis nogen ser dem stå et eller andet sted, så hører vi gerne om det, siger vagtchef Mads Leervad Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App