TV der bevæger dig

Hele regeringen er samlet i Esbjerg

Inden selve regeringsseminaret i Esbjerg går i gang, besøger statsministeren, udenrigsministeren og justitsministeren Esbjerg Gymnasium.Her ankommer Lars Løkke Rasmussen til gymnasiet Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

01:10

Signe Brunsgaard Krogh så frem til mødet med de tre top-ministre.

1 af 2

Regeringen mødes mandag og tirsdag til regeringsseminar i Esbjerg.

Inden selve seminaret går i gang, besøger statsministeren, udenrigsministeren og justitsministeren Esbjerg Gymnasium. Her skal de drøfte udfordringer for Danmark med gymnasiets samfundsfagselever.

- Jeg er sikker på, at gymnasieleverne er leveringsdygtige i skarpe indspark om vores lands fremtid, og dem glæder jeg mig meget til at høre, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen, (V).

Efter gymnasiebesøget tager hele regeringen på rundvisning i bus på Esbjerg Havn med Esbjergs havnedirektør Ole Ingrisch som guide.

- Vi er regering for hele Danmark. Derfor er det vigtigt, at vi hver især kommer rundt i landet og får ny viden og indspark fra danskerne. Det gælder også, når vi samles til regeringsseminar. Derfor holder vi regeringsseminar forskellige steder i landet, og derfor indleder vi denne gang regeringsseminaret med en fælles rundvisning på Esbjerg Havn, siger Lars Løkke i en pressemeddelelse forud for besøget i Esbjerg. 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden