TV der bevæger dig

Henne Kirkeby Kro nomineret til Årets Gericke

Gastronomi-kroen er ovenikøbet nomineret som nummer ét i to kategorier.

Danske madanmeldere har siden 2000 hvert år kåret en forret, en hovedret og en dessert.

I år har anmelderne indstillet følgende:

1. Lun torsk og krabbe med kartoffelsalat
Henne Kirkeby Kro/Allan Poulsen
2. Rimmet makrel. Blød, sprød og sur kål
Kokkeriet/Lasse Askov & David Johansen
3. Tørret kammusling og karse. Biodynamisk gryn og bog
noma/René Redzepi
4. Havtaskelever som foie gras
The Paul/Paul Cunningham
5. Grøntsager fra Franks have. Granskud, krydderier og smørstegte brødkrummer
Malling & Schmidt/Thorsten Schmidt
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
KATEGORI HOVEDRETTER:

1. Hanekylling som roastbeef med peberrod
AOC/Ronny Emborg & Michael Munk
2. Sommer torsk i tynde skive - Kveller, pomelo, små kammuslinger & havsnegle
Kong Hans/Thomas Rode
3. Oksekæbe og julesalat, syltet pære og jernurt
noma/René Redzepi
4. Pocheret havtaske med grønkåls-creme samt røget ålebouillon
Norsminde Kro/Søren Pedersen
5. Kalvemørbrad med rosenkål og løg
Molskroen/Tommy Friis
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
KATEGORI DESSERTER:

1. Frossen hvid chokolade & dild, yoghurt - brunet smør is ? selleri
Henne Kirkeby Kro/Allan Poulsen
2. Kærnemælk, hvid chokolade og lime
Søllerød Kro/Jacob de Neergaard
3. Grøn dessert (karamelcreme)
Svinkløv Badehotel/Kenneth Hansen
4. Æblededessert
Frederikshøj/Wassim Hallal
5. Cremet vanille med sorte oliven og engelsk lakrids
Paustian v. Bo Bech/Bo Bech
 

Finalen i ÅRETS GERICKE holdes den 19. september i Hotel og Restaurantskolens lokaler i Valby.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden