Henter ny træner hos FC Midtjylland

Vejle Boldklub - som snart sletter efternavnet Kolding - har ansat 47-årige Tonny Hermansen som cheftræner. Han tiltræder en tre-årig kontrakt.

Tonny hvem? spørger mange sikkert. Tonny Hermansen stammer fra Fyn. Han har spillet divisionskampe for Næsby og Nr. Åby - og har i 23 år været tilknyttet Fyns Boldspils-Union.

I 2007 blev Tonny Hermansen ansat hos FC Midtjylland, hvor han fungerede i ungdomsafdelingen. Senest har han været med i trænerstaben omkring Ulvenes superligahold.

Passer til profil

- Det har været utrolig vigtig for os at finde en træner, der passede perfekt på vores ønskede profil, og det har vi fundet i Tonny Hermansen, siger Mads Bro Hansen. Den profil, vi har søgt, er en, der kan stå i spidsen for den proces, som vi skal i gang med, hvor vi kigger lidt længere frem end et år.

- Tonny Hermansen er fodboldfaglig meget dygtig, og samtidig er han en hårdtarbejdende ildsjæl. Han er målrettet og ved, hvad han vil som fodboldtræner, og de næste tre år skal han udvikle og skabe resultater for Vejle Boldklub. Med ansættelsen af Tonny Hermansen sætter vi grundstenene til en spillestil, der passer til klubbens DNA, for Tonny Hermansen har et fodboldhjerte, der matcher Vejle Boldklub stil, siger Mads Bro Hansen.

Traditionsklub

Tonny Hermansen ser frem til at begynde i Vejle:

- Det er generelt set en klub med stolte traditioner, og så er det i den grad en topprofessionel klub med en spændende spillertrup, som jeg ved selvsyn har set flere gange i sidste sæson. VB er også garant for en god talentudvikling. Det betyder meget i dag, at man selv er klar til at fylde fødekæden op. Så der er rigtig mange ting, som gør, at det er en udfordring, jeg ikke kunne sig nej til, siger Tonny Hermansen

Tiltræder tirsdag

Vejle Boldklubs førstehold vender mandag tilbage fra sommerferien. Her vil Tonny Hermansen ikke være med, men han tiltræder tirsdag.