Her er den royale dåbsmenu

Det får gæsterne serveret ved den lille prinsesses dåb i Møgeltønder:

Fisk & skaldyr:

* Pocheret pétoncles i sprød linse med havtorn

* Hjemmerøget laksefilet med rygeost og sort brioche

* Letsaltet torskefilet med kveller og sennepscreme

* Jomfruhummer, salatløg, frissé og urter

* Pocherede vagtelæg med ørredrogn og mild anis

Grønt:

* Tomat "confit" på sprød bruschetta og basilikum

* Lille tærte med nye ærter, gedefriskost og egne skud

* Asparges, fanøskinke, vinaigrette og hjertesalat

Kød:

* Brissel i maidera creme og krustade

* Økologisk Sødam kyllingeparfait med sprødt Sdr. jysk rugbrød og issalat

* Filet af Schackenborg stud med svampeprofitterole og egen glace

* Tatar af fransk landkanin med vagtelsolæg og grov sennep

* Dansk marsklam med citron og kartoffelnoisette

Ost:

* Vesterhavsost og røde Kristian med abrikos, kumquats og syltede valnødder

Sødt:

* Rabarberbånd, vaniljecreme og mandel

* Rødgrød med fløde

* "Fløderand" med jordbær i akaciehonning

* Chokoladekage af hvid og mørk Valrhona med rabarber og ingefær

* Macaron med hindbær og vanilje