Fisk & skaldyr:
* Pocheret pétoncles i sprød linse med havtorn
* Hjemmerøget laksefilet med rygeost og sort brioche
* Letsaltet torskefilet med kveller og sennepscreme
* Jomfruhummer, salatløg, frissé og urter
* Pocherede vagtelæg med ørredrogn og mild anis
Grønt:
* Tomat "confit" på sprød bruschetta og basilikum
* Lille tærte med nye ærter, gedefriskost og egne skud
* Asparges, fanøskinke, vinaigrette og hjertesalat
Kød:
* Brissel i maidera creme og krustade
* Økologisk Sødam kyllingeparfait med sprødt Sdr. jysk rugbrød og issalat
* Filet af Schackenborg stud med svampeprofitterole og egen glace
* Tatar af fransk landkanin med vagtelsolæg og grov sennep
* Dansk marsklam med citron og kartoffelnoisette
Ost:
* Vesterhavsost og røde Kristian med abrikos, kumquats og syltede valnødder
Sødt:
* Rabarberbånd, vaniljecreme og mandel
* Rødgrød med fløde
* "Fløderand" med jordbær i akaciehonning
* Chokoladekage af hvid og mørk Valrhona med rabarber og ingefær
* Macaron med hindbær og vanilje