Her er Fanø-færgen Menja fanget i stormen

Fanøfærgen Menja måtte søndag aften forsøge tre gange, før det lykkedes, at få færgen lagt til i Esbjerg Havn. Se videoen her.

Se videoen hvor Menja forsøger at trodse stormen og lægge til kaj i Esbjerg Havn. Videoen er optaget af Mikael Kongevang, der var med ombord på færgen.

Mikael Kongevang fra Sønderho tog med Fanøfærgen Menja søndag aften. Det blev en begivenhedsrig tur, hvor færgen måtte forsøge tre gange, før det endelig lykkedes at lægge til kaj i Esbjerg. Og først efter, at færgen havde ramt molen flere gange.

- Menja var simpelthen prisgivet Gorm. Menja bankede ind i molen - først i den lille "indermole" i selve færgelejet, og siden i den østlige mole, fortæller Mikael Kongevang om sin tur.

Det lykkedes også færgen at bøje en markeringsbøje, før færgen måtte holde pause i en times tid i åbent vand, hvorefter Menja igen ramte markeringsbøjen, og måtte til havs igen.

Først i tredje forsøg - kl. 21.17 lagde Menja sikkert til kaj i Esbjerg.

Undervejs serverede besætningen stormkaffe, og hele den dramatiske historie endte lykkeligt.

Her til morgen meddeler Færgen, at Menja har fået et par skrammer i lakken, men ellers har færgen det fint, og sejler normalt mandag.