Her er overvågningsbillederne fra knivrøveri

Dagli’Brugsen i Egeskov ved Fredericia blev lørdag røvet med en kniv. Få timer senere satte politiet røverne på fri fod igen, og det frustrerer brugsuddeler Poul Erik Qualmann. Han har derfor ladet TV SYD vise billederne fra røveriet.

- Giv mig pengene.

Sådan sagde gerningsmanden med en kniv i hånden til de ansatte ved et røveri i Dagli’Brugsen i Egeskov lørdag i sidste uge. Gerningsmanden får herefter udleveret kassebeholdningen. Det er dog ikke nok for manden. Han går derefter om bagved kassen og tager cigaretter ned af hylderne. Gerningsmanden forlader herefter stedet med kniven, pengene og cigaretterne.

Der gik dog ikke længe, så havde politiet fanget gerningsmanden og hans medsammensvorne, som ventede udenfor brugsen på en scooter. Politiet kunne dog ikke holde på de anholdte mere end et par timer, før de var på fri fod igen. Det frustrerer brugsuddeleren, som har ladet TV SYD vise overvågningsbillederne fra røveriet.

Du kan se videoen herunder (Varighed: 00:25 min.), og du kan derefter selv vurdere, om du synes, det er fair. Debatten kører på vores facebook-side på www.facebook.com/tvsyd.