TV der bevæger dig

Her føder de børn som aldrig før

Barn nummer 2000 blev lille Anna, som kom til verden den 20. december. Hendes forældre, Stina Sørensen og Lars Hansen, fik i samme anledning overrakt blomster af sygeplejerske Tanja Christiansen fra hospitalsenhedens barselsgang.Foto: Hospitalsenheden Horsens.

2015 har været et travlt år for storken i bl.a. Horsens og Hedensted – og for medarbejderne på hospitalsenhedens fødegang.

Søndag kom lille Anna til verden på fødegangen på Hospitalsenheden Horsens - og dermed blev der sat ny årsrekord med 2000 fødsler.

2015 slår nemlig tidligere tiders rekorder for antallet af borgere, som ser dagens lys i Horsens.

Barn nummer 2000 blev lille Anna, som kom til verden den 20. december. Hendes forældre, Stina Sørensen og Lars Hansen, fik i samme anledning overrakt blomster af sygeplejerske Tanja Christiansen fra hospitalsenhedens barselsgang.

Personalet på Fødegangen hjalp tidligere ca. 1800 børn til verden om året, men med indvielsen af en ny føde- og kvindeafdeling i efteråret 2012 fik hospitalsenheden rammerne til at tage imod endnu flere fødende. Og det betyder, at mødre fra  Odder og Skanderborg nu også i stor stil føder i Horsens..

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden