TV der bevæger dig

Her sælges husene på to måneder

02:29

Nr. 65 i Kystparken - tallet illustrerer den gennemsnitlige liggetid for husene på vejen.

1 af 3

På en rolig villavej tæt på Strandvejen i Esbjerg er husene kun til salg i to måneder, før de bliver solgt. Kystparken er dermed den vej i Danmark, hvor hussalget går hurtigst i år.

Boligsiden.dk har fundet de fem steder, hvor ejendomsmæglerne hurtigst får underskrifter på salgsaftalerne. Foruden Kystparken i Esbjerg er det Kløvervang i Hørsholm, Belsager i Greve, Gl. Århusvej i Viborg og Bygvænget i Kokkedal.

- I gennemsnit ligger villaer og rækkehuse til salg i 224 dage, før de bliver solgt, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør på Boligsiden.dk.

I Kystparken, som er et kvarter med mindre huse i Esbjerg V., er der solgt syv huse i år. Og den gennemsnitlige salgstid var 65 dage.

- Så det er virkelig flot.

- Vi har set flere gange, at de stille villakvarterer med stisystemer er de hurtigst sælgende. Det er kvarterer med klassiske parceller fra 60?erne og 70?erne, som både er rimelige i pris ? og som også har den børnevenlige beliggenhed på lukkede veje, siger Birgit Daetz.

De syve villaer, som er solgt i Kystparken er bygget i perioden 1963 til 1966. Mindst hus er på 86 kvm. - og det største på 203 kvm.

Husene er solgt for mellem 900.000 kr. og 2.850.000 kr.

TV SYD har besøgt Kystparken i Esbjerg. Se med kl. 19.30.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden