Hjælp mormor med rejsekortet

Sydtrafik opfordrer nu de unge til at hjælpe deres bedsteforældre og andre ældre familiemedlemmer med at få et elektronisk rejsekort.

- Sydtrafik hjælper gerne med at skaffe et rejsekort, hvis man ikke selv kan. Men jeg vil da også gerne opfordre til, at familie og venner giver en hånd med. Det er oplagt, at den unge, der er vant til at surfe rundt på nettet, hjælper sin bedstemor og bedstefar eller naboen for den sags skyld med at bestille et rejsekort og lave en tank-op-aftale, siger Poul Rosendahl, Sydtrafiks bestyrelsesformand.

- Når først rejeskortet er bestilt, skal kunderne aldrig mere tænke på at købe billet. De skal ikke på banegården eller til et andet kortsalgssted. De skal ikke have penge klar til en billet. De skal bare have deres rejsekort og en tank-op-aftale. Så har de altid billet til bus og tog, siger Sydtrafiks bestyrelsesformand Poul Rosendahl.

Det er på høje tid, at man anskaffer et rejsekort. 15. september kan man ikke længere købe papklippekort, og 1. december forsvinder også chipkortet i Sønderjylland.