Hjælp politiet med at opklare røveri mod Netto

Politiet har frigivet overvågningsbilleder, og søgner vidner til voldsomt røveri mod Nettobutik i Varde.

Tre maskerede unge mænd begik søndag den 14. februar røveri mod Netto på Ribevej i Varde. Politiet søger nu vidner.

Klokken 21.45 kom de ind i forretningen. Den ene blev stående i indgangsdøren, mens de to andre løb hen til kassen. Røverne skubbede en ansat væk, truede med et våben og fyldte en sort pose med penge fra kassen. Efter røveriet forsvandt de i ukendt retning.

Signalement af de tre røvere

  • A:
20-25 år, 165 cm høj og spinkel/almindelig af bygning. Taler dansk med udenlandsk med accent. Iført blå dynejakke med hætte, som var slået op over hovedet. Under hætten havde han en hvid hue. Ansigtet var dækket af en sort maskering. Lyse joggingbukser, sorte handsker og sorte sko med hvide striber på ydersiden.
  • B:
20-25 år, 175 cm og almindelig/lidt kraftig af bygning. Taler dansk med udenlandsk accent. Iført en sort jakke med hætte og en tynd hvid stribe på skulderen. Hætten var slået op over hovedet. Ansigtet var maskeret med en spraglet sort/hvidt klæde. Sorte bukser og sorte sko.
  • C:
Iført blåternet jakke med hætte, sort hue og mørke bukser.

Politiet fandt kort efter røveriet noget tøj på en sti mellem Sydslunden og Højgårdsparken. Findestedet ligger i et beboelseskvarter omkring en kilometer nord for gerningsstedet. Tøjet kan stamme fra røveriet.

Lokalpolitiet i Varde vil gerne høre fra vidner på telefon 114, der har set noget i området fra Netto og til Sydslunden/Højgårdsparken, hvor tøjet blev fundet, eller mennesker som mener at vide, hvem de tre kan være.