TV der bevæger dig

Hjemmeplejen opgraderer med 70 Up'er

00:41

Nogle medarbejdere i hjemmeplejen kører 200 kilometer om dagen, så der har været stort fokus på at vælge en bil, der er ergonomisk god for medarbejderne.

Hjemmeplejen i Aabenraa Kommune bytter de gamle biler ud med 70 nye Volkswagen Up. Pris og god ergonomi har været afgørende for valget.

Mandag stod 70 af Volkswagens model Up klar, da medarbejderne i hjemmeplejen i Aabenraa mødte ind. Og det er ikke helt tilfældigt, at valget lige faldt på 'Årets Bil' i 2013.  

- De har vundet udbuddet i forhold til de kriterier, vi har haft i form af pris og ergonomi, siger Kirsten Monger, der er områdeleder og samtidig har siddet med i arbejdsgruppen for beslutningen.

Nogle af medarbejderne kører 200 kilometer om dagen, så der har været stort fokus på at vælge en bil, der er ergonomisk god for medarbejderne. Det er blandt andet også en af grundene til, at valget er faldet på en 5-dørs model, da dørene er væsentlig tungere i en 3-dørs model.

Elbiler har også været med i overvejelserne, men i forhold til pris og antal kilometer om dagen, så har det ikke været aktuelt.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden