TV der bevæger dig

Hjemmerøvere hærger i Sydjylland

03:01

Karen og Holger Müller, Vejen, blev overrumplet og bestjålet i deres eget hjem. De mistede 5.000 kroner.

1 af 2

Politiet i Syd- og Sønderjylland har i de seneste dage modtaget flere anmeldelser om tricktyverier og hjemmerrøverier mod ældre mennesker i området, og torsdag blev der begået to hjemmerøverier og et forsøg i politikredsen.

Kort før klokken 16 forsøgte tre personer at trænge ind til en 84-årig kvinde på Lærkevej i Vejen, men det lykkedes dem ikke at komme indenfor.

En halv times tid senere bankede det på døren hos et ægtepar på 83 og 86 år på Ahornvej i Vejen. Udenfor stod en mand og en kvinde.

- De tvinger manden ud i køkkenet og kvinden bliver tvunget til at sætte sig ned, mens de gennemroder huset og forsvinder med nogle kontanter, fortæller vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard.

En times tid senere tvinger en mand og en kvinde sig ind i hjemmet hos en 87-årig kvinde på Skrænten i Esbjerg.

- Kvinden truer hende til at kigge væk, mens manden gennemroder hjemmet. Vi ved endnu ikke om de forsvandt med noget, siger Søren Strægaard torsdag aften.

- Vi mener, at nogle af de samme personer står bag de seneste dages tricktyverier og hjemmerøverier, men om det er de samme, der står bag de tre tilfælde i dag, kan vi ikke sige, fortsætter han.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden