Hjemmeværnet leder efter forsvunden polsk mand

På andet døgn er hjemmeværnsfolk onsdag morgen sat ind i eftersøgningen af den 28-årige Michal Piotr Sech, der har været savnet siden natten til søndag.

28-årige Michal Piotr Sech fra Fredericia er sidst set natten til søndag den 15. januar klokken cirka 02.30 ved krydset Prinsessegade/Sjællandsgade i Fredericia, hvor han var på vej hjem fra en tur i Fredericias natteliv.

Igen onsdag er hjemmeværnsfolk sat ind i eftersøgningen. De gennemsøger området inden for voldene i det indre Fredercia. 

Den forsvundne er 28-årige Michal Piotr Sech fra Fredericia.
Den forsvundne er 28-årige Michal Piotr Sech fra Fredericia.
Foto: Sydøstjyllands Politi

- Vi har god hjælp af af hjemmeværnsfolkene, ligesom vores egne betjente også leder efter Michal Piotr Sech, som vi ingen livstegn har fået fra. Hverken hans telefon eller betalingskort er brugt siden han forsvandt i et område i nærhed af både havn og kanaler, siger leder af lokalpolitiet i Fredericia, Peter Balsgaard Nielsen, onsdag formiddag til TV SYD.

Der er intet, der taler for, at der ligger en forbrydelse bag den 28-åriges forsvinden. 

Borgerne i Fredericia opfordres fortsat til at være opmærksomme og lede i deres udhuse, kældre, cykelskure og haver.

Michal Piotr Sech er af polsk afstamning, men taler dansk. Han er 185 cm høj, slank af bygning, har kort brunt hår og brune øjne. Han er sidst set iført en blå kasket, sort/blå jakke, blå jeans og sneakers.

Hvis du har set Michal Piotr Sech, så kontakt venligst Sydøstjyllands Politi på 114.