TV der bevæger dig

Hofmarskal kaster glans over TV-premiere

TV SYDs fotograf Chris B. Pedersen og journalist Lisbeth Bratland lavede mandag optagelser med Ove Ullerup på hofmarskallens kontor i Det Gule Palæ i Amaliegade bag Amalienborg.

Når TV SYDs nye døgnkanal går luften på onsdag, så kan seerne møde en travl mand. Hofmarskal Ove Ullerup har taget sig tid til et interview om sin opvækst i Toftlund og livet som øverste chef for kongehusets administration.

TV SYDs Lisbeth Bratland lavede mandag optagelser med Ove Ullerup på hofmarskallens kontor i Det Gule Palæ i Amaliegade bag Amalienborg.
Det er Ove Ullerup, der på kongehusets vegne trækker i alle tråde i forberedelsen af markeringen af dronning Margrethes 40 års regent-jubilæum, der kulminerer i den kommende weekend.
Ove Ullerup er født og opvokset i Toftlund som søn af kornhandler Anton Petersen og Emmy Ullerup og har været hofmarskal siden 2003.
Det er sjældent at hofmarskallen medvirker i interviews. Han foretrækker at holde sig i baggrunden og overlade rampelyset til dronningen.
- Med min sønderjyske opvækst og baggrund vil jeg dog med stor glæde være med til at markere starten på TV SYDs nye døgnkanal og give seerne et indblik i mit arbejde for kongehuset, siger hofmarskal Ove Ullerup.
Interviewet med Ove Ullerup bringes onsdag kl. 17,30 i magasinet ?En Go´ Halv Time?, der bliver det allerførste program på TV SYDs nye døgnkanal.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu