TV der bevæger dig

Holst til Ingemann: Hjælp journalisterne

00:54

Foto: Ken Koustrup, TV SYD

Foto: Ken Koustrup

Foto: Ken Koustrup

Foto: Ken Koustrup

1 af 5

TV SYD har billeder fra valgudskrivelsen den 27. maj i år, der dokumenterer, at Carl Holst beder Christian Ingemann Nielsen om at tage sig af pressehenvendelser.

Dagen igennem er presset på forsvarsminister Carl Holst og ministerens særlige rådgiver Christian Ingemann Nielsen steget. Beskyldningerne går på, at Christian Ingemann Nielsen skulle have hjulpet Carl Holst med at føre valgkamp, mens spindoktoren var ansat i Region Syddanmark.

Nu kan TV SYD dokumentere med et videoklip fra dagen for valgudskrivelsen, den 27. maj i år, at forsvarsminister Carl Holst beder Christian Ingemann Nielsen om at tage sig af pressehenvendelser og sende dem videre. På det tidspunkt var Christian Ingemann ansat i og lønnet af Region Syddanmark.

- Ingemann, der kommer sikkert en masse journalist forespørgsler. Hjælp dem med at sende dem videre, så godt du kan, hvis der er noget, siger Carl Holst i klippet til Christian Ingemann Nielsen.

00:11 Luk video

Du kan her se klippet med den daværende regionsrådsformand Carl Holst og Christian Ingemann Nielsen (Varighed: 00:10 min.).

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden