Holsts særlige rådgiver får stadig løn fra regionen

Selv om Carl Holsts særlige rådgiver Christian Ingemann Nielsen ikke længere arbejder for Region Syddanmark, så får han stadig løn fra regionen.

I en mail fra Region Syddanmark, som TV SYD er kommet i besiddelse af, bekræfter Region Syddanmark, at Christian Ingemann Nielsen stadig får løn fra sin stilling, selv om han har været fritstillet fra stillingen siden den 27. juni i år.

Faktisk fortsætter lønnen med at løbe ind på Christian Ingemann Nielsens konto frem til udgangen af september, skriver Region Syddanmark i mailen.

- Christian Ingemann Nielsens ansættelsesperiode blev i februar 2015 forlænget frem til udgangen af september 2015. Han modtager løn i den periode.

Og da Christian Ingemann Nielsen den 21. august tiltrådte som forsvarsminister Carl Holsts særlige rådgiver, har han dermed fået dobbeltløn i en periode.

Stillingen i projekt "Smart Velfærd og Vækst", som Christian Ingemann Nielsen blev ansat i, løb frem til den 30. juni 2015. Som det fremgår af mailen, så blev fristen dog forlænget med tre måneder. Den 17. juni, dagen før folketingsvalget, blev projektet dog afsluttet. Og den 27. juni blev Christian Ingemann Nielsen så fritstillet, og han har siden ikke arbejdet for regionen.