TV der bevæger dig

Horsens-borgmester rystet over narko-sag mod parti-fælle

Det er chokerende og tragisk læsning. Sådan lyder reaktionen fra borgmester Peter Sørensen (S) til Horsens Folkeblads afsløring af, at hans tidligere partifælle i byrådet, Yunus Coban, sidder varetægtsfængslet på sjette måned sigtet for omfattende handel med narkotika.

- Jeg vil godt understrege, at ingen er skyldige, før retten har talt, men hvis det er rigtigt, det der står i avisen, tager jeg selvfølgelig dyb afstand fra det, siger Peter Sørensen til Horsens Folkeblad lørdag.

Peter Sørensen fortæller, at han ikke på noget tidspunkt, mens Yunus Coban sad i byrådet, havde en mistanke om, at den tidligere partikollega angiveligt sideløbende skulle have haft en kriminel løbebane.

Frem til slutningen af oktober sidste år repræsenterede Yunus Coban 299 vælgere i Horsens Kommune, der ved kommunalvalget i 2013 stemte ham ind. Yunus Coban var folkevalgt i knap 10 måneder, indtil han i oktober bad byrådet om at blive fritaget for sit hverv.

Begrundelsen dengang var, at han havde fået opfyldt en gammel drøm om at komme i lære som rejsemontør.

 

Frem til slutningen af oktober sidste \u00e5r repr\u00e6senterede Yunus Coban 299 v\u00e6lgere i Horsens Kommune, der ved kommunalvalget i 2013 stemte ham ind - og her er han i en mere munter situation i byr\u00e5dssalen

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden