TV der bevæger dig

Horsens-fan er stabil

01:33

Blodspor vidner om den dramatiske påkørsel i Horsens. Politiet melder nu om, at den hårdest ramte mand på 22 år er stabil.

1 af 2

Den 22-årige mand, der kom i livsfare efter en påkørsel er nu stabil.

En frustreret OB-fan på blot 19 år påkørte seks AC Horsens tilhængere efter et utilfredsstillende kampresultat - det resulterede i adskillige brækkede knogler og kraniebrud, og én af de påkørte, en 22-årig mand, kom i livsfare efter påkørslen.

Den 22-årige fodboldfan fra Horsens meldes nu udenfor livsfare, og hans tilstand er stabil. Det fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD her til morgen.

Varetægtsfænglset i fire uger

Konflikten mellem de fire OB-fans, der kørte i bilen ud for Horsens Stadion mandag aften, og de seks AC Horsens-fans eskalerede fra råb og skældsord til et slag på bilens forrude, inden den 19-årige chauffør spontant besluttede at påkøre gruppen. Det forklarede den anklagede i grundlovsforhøret i går eftermiddags.

Under grundlovsforhøret blev det yderligere afsløret, at manden var påvirket af alkohol, samt ikke havde noget kørekort. Manden blev foreløbigt varetægtsfænglset i fire uger.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden