Horsens vandt - Sønderjyske fik bank

AC Horsens slog Hobro med 1-0, og Sønderjyske fik bank hjemme mod FC Nordsjælland.

AC Horsens trak sig sejrrigt ud af den vigtige bundkamp mod Hobro på hjemmebane med 1-0 i 3F Superligaens 13. spillerunde.

Sejren søndag eftermiddag betyder, at østjyderne overhaler Hobro i tabellen og lægger sig på 11.-pladsen med 14 point, mens Hobro har 12 point på 12.-pladsen.

Det lykkedes AC Horsens at komme foran ti minutter efter pausen. Malte Kiilerich viste klassen foran kassen, da han flot bankede hjemmeholdet foran med 1-0 på en halvflugter, efter at han selv havde taget bolden ned i feltet.

Kort før tid fik Horsens smidt midtbanespilleren Bjarke Jacobsen ud med et direkte rødt kort efter en voldsom tackling. De få sekunder i overtal hjalp dog ikke Hobro, som tabte for tredje superligakamp i træk.

Sønderjyske fik bank

I Haderslev viste spillerne fra FC Nordsjælland høj kvalitet i opspil og afslutninger i søndagens kamp mod Sønderjyske. Nordsjællænderne vandt 4-1 ofg overhalede dermed Sønderjyske i superligatabellen.

De nordsjællandske gæster scorede en stribe flotte mål, men særligt Mikkel Damsgaards perlemål til 1-0 var i den mindeværdige ende af skalaen.

De tre point bringer FC Nordsjælland op på 20 af slagsen i Superligaen. Med sejren stryger holdet op på sjettepladsen, mens Sønderjyske er nummer ni.