Horsens-målscorer om Brøndby-ballade: Jeg er chokeret

Flere Brøndby-fans skabte ubehagelige scener efter 2-2-resultatet ude mod AC Horsens, der udlignede til sidst.

AC Horsens snuppede fredag aften to vitale point fra Brøndby dybt inde i overtiden, da Kjartan Finnbogason scorede til slutresultatet 2-2.

Resultatet betyder, at FC Midtjylland overtog førstepladsen i Alka Superligaen fra Brøndby før sidste runde, der spilles mandag.

Kampen fik et kedeligt efterspil, da dybt frustrerede Brøndby-fans indtog banen efter dommer Michael Johansens slutfløjt.

Finnbogason kunne efter kampen fortælle, hvordan Brøndby-fansene begyndte at slås med hinanden, og en kvinde kom angiveligt slemt til skade, da hun faldt ned fra tribunen.

- Så er fodbold ikke længere så vigtigt

De chokerende scener rystede den dobbelte målscorer.

- Jeg er chokeret over det, der skete efter kampen. Det er det, der fylder mest lige nu, siger Kjartan Finnbogason.

Islændingen erkendte, at han efter kampen hurtigt fornemmede, at der var ting, som fyldte mere end selve fodboldkampen.

- Jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg har lidt blandede følelser. Der var folk, som kom til skade og sloges med hinanden på banen. Så er fodbold ikke længere så vigtigt, siger Kjartan Finnbogason.

Horsens-helten kunne da heller ikke andet end at have en smule ondt af Brøndby på trods af den personlige succes.

- Jeg har faktisk ondt af Brøndby. Det kunne jo ikke være federe end den her kulisse til min sidste hjemmekamp, men det handler ikke om mig det her. Det er meget, meget større end det, siger Kjartan Finnbogason.

Brøndby-træner: Skuffelse er én ting, had er en anden

Det gik naturligvis heller ikke Brøndby-træner Alexander Zornigers næse forbi, at udeholdets fans skabte voldsomme scener efter kampen.

Selv om tyskeren forstod skuffelsen hos Brøndby-fansene, var han da heller ikke i tvivl om, hvad han mente om hændelserne.

- Jeg forstår deres følelser, men ikke deres reaktion. At de er skuffede er én ting, men had er en anden ting, siger Alexander Zorniger.